P R O I E C T A R E   D E   A R H I T E C T U R A    A M E N A J A R I   I N T E R I O A R E    A M E N A J A R I   E X T E R I O A R E     D E S I G N   D E   O B I E C T

Portofoliu > Proiect 067 - Amenajare interioara

  • Nume: Amenajare interioara
  • Suprafata utila: 142 mp
  • Localitate: Otopeni

    Proiectul de amenajare a fost conceput pentru un apartament tip penthouse, cu o suprafata generoasa si o terasa pe masura. Beneficiarii, un cuplu tanar, si-au dorit un stil contemporan in alb si negru, cu elemente si accente de culoare deosebite. Astfel, a luat nastere proiectul de fata, in care albul, negrul si griul neutre sunt completate de accente puternice de culoare, precum si accente metalice, care sunt prezente atat la corpurile de iluminat, cat si la gresia si faianta din grupurile sanitare si hol.
    Un alt element glam si care da valoare deosebita amenajarii este vopseaua decorativa a peretilor, cu sclipici discret si sidefuri, care completeaza armonios stilul amenajarii. De asemenea, sticla si oglinzile printate cu model integreaza usile dulapurilor in restul spatiului, fiind un punct de atractie in sine.
    Lumina joaca si ea un rol foarte important, ea fiind prezenta in mod discret in scafele tavanelor, dar si ca element decorativ cu ajutorul unor corpuri de iluminat spectaculoase in living si dormitoare.
    Mobilierul propus este o combinatie de branduri italiene de cea mai buna calitate, dar si mobila facuta la comanda dupa proiectul nostru, din Mdf vopsit. Caloriferele sunt de asemenea elemente decorative discrete, mai putin cel din living, in zona canapelei, care reprezinta si un obiect  deosebit, de sine statator.