P R O I E C T A R E   D E   A R H I T E C T U R A    A M E N A J A R I   I N T E R I O A R E    A M E N A J A R I   E X T E R I O A R E     D E S I G N   D E   O B I E C T

Portofoliu > Proiect 074 - Amenajare interioara

  • Nume: Amenajare interioara
  • Suprafata utila: 78 mp
  • Localitate: Cluj

    Echipa noastra a fost solicitata pentru un proiect de amenajare care sa exprime pofta de viata si un aer contemporan in acelasi timp. Am ales astfel pentru zona de zi culori solare – galben si portocaliu – care au creat impreuna un efect de luminozitate maxima. Pentru realizarea culorilor am folosit diverse tipuri de vopsele decorative, cu efecte de sidef si reflexii.
    Formele circulare creeaza si ele un aspect jucaus si relaxat, iar mobilierul predominant alb si stejar natur contribuie la armonizarea spatiului. La bucatarie, zona dintre mobilierul de baza si cel suspendat a fost placata cu sticla printata digital, cu imaginea aleasa de noi.
    La amenajarea grupurilor sanitare am optat pentru finisaje atipice, din cauza suprafetelor destul de mici ale acestora. Astfel, pe jos avem pardoseala de rasina epoxidica, iar pe pereti avem faianta si mozaic partial, restul peretilor fiind tratati cu vopsitorii decorative rezistente la apa. Pentru un plus de efect grafic, sticla este printata digital cu imagini abstracte, in ton cu restul amenajarii.
    In dormitorul matrimonial predomina tonurile de gri, culoarea fiind doar un accent mai discret, pentru a asigura odihna si relaxarea totala.
Proiectul a fost coordonat de echipa noastra pe parcursul executiei, pentru a ne asigura de implementarea intregului concept la un nivel de calitate superior si un rezultat pe placul nostru si al beneficiarului.