P R O I E C T A R E   D E   A R H I T E C T U R A    A M E N A J A R I   I N T E R I O A R E    A M E N A J A R I   E X T E R I O A R E     D E S I G N   D E   O B I E C T

Portofoliu > Proiect 073 - Amenajare interioara

  • Nume: Amenajare interioara
  • Suprafata utila: 80 mp
  • Localitate: Sector 2

    Acest proiect a fost conceput intr-un stil contemporan cu elemente futuriste, care sa reflecte tendintele actuale de pe piata materialelor de finisaje interioare. Beneficiarii si-au dorit un spatiu cat mai curat, minimalist, cu accente puternice de culoare si forme bine definite.
    Elementele principale care caracterizeaza designul sunt finisajele deosebite ale peretilor si tavanelor – vopsea decorativa cu efect de sidef si vopsea lavabila satinata. Am completat designul cu scafe din gips-carton construite atat pe tavan, cat si pe pereti, in zona de living si bucatarie.
    Aspectul deosebit al tavanului din living, care a devenit el insusi un "corp de iluminat" se datoreaza unor scafe cu lumina LED inchise cu barisol alb, translucid.
    Mobilierul in culori neutre de alb si gri, cu mici accente de culoare, completeaza armonios restul amenjarii. Majoritatea pieselor de mobilier din zona de zi (bucatarie, living, hol) au fost concepute dupa designul echipei noastre si executate pe comanda. Piesele mai mici – scaunele de dining, masa din living – au fost achizitionate de la diverse brand-uri de design contemporan.
    Iluminatul decorativ este prezent inclusiv la piesele de mobilier din living si hol, punandu-le mai bine in valoare.